0%

Laster

Tjenester vi tilbyr

Digitalisering Som en del av et større utviklingsprosjekt med ny nettside, kundeportal og web booking denne høsten så gir vi våre kunder en mye større mulighet for å håndtere egne kundedata, opprette og redigere egne prosjekter og kontaktpersoner, booke og avmelde maskiner direkte fra portalen. Man har full faktura oversikt, leielister osv. Dette er en del av en digital satsning fremover som skal gi våre kunder en mye mer effektiv sømløs og bra kundeopplevelse. Ser man dette i sammenheng med vårt samarbeid med digiquip som vil gi brukeren av utstyret full tilgang og dokumentasjon på opplæring som instruksjonsvideoer og brukermanualer, sjekklister for daglige kontroller, samsvarserklæringer og kontrolldokumenter, så nærmer vi oss en heldigital kundereise. Ønsker du å opprette kundeportal kontakt oss her: post@sorbyutleie.no så hjelper vi deg i gang!

14

Henting og returnering av utstyr utenfor åpningstid

På alle Sørby Utleie sine avdelinger er det mulig å hente og returnere utstyr utenfor vår normale Åpningstid. Dette er en tjeneste som må avtales i vår åpningstid for å få engangskode for innpassering og for at vi skal kunne sette klar maskin som skal hentes på avtalt sted.


Dette har blitt en veldig populær løsning for våre kunder som kan bruke tiden sin på en mest mulig effektiv måte og slippe å forholde seg til åpningstider. Vi har laget en video som forklarer prosessen med returnering av utstyr etter stengetid på vårt depot på Holtskogen ser her: https://vimeo.com/manage/videos/512425176/0ddba93d70 

Vi har tilsvarende løsning på alle våre avdelinger!


Det grønne skiftet

Fra 1 januar 2022 ble det forbudt å bruke fossil olje til oppvarming og tørking på byggeplasser og innen 2030 skal norske bygge og anleggsplasser bli helt utslippsfrie.

Vi er derfor inne i en stor omstilling for bygge og anleggsbransjen, og for at det grønne skiftet skal kunne realiseres må vi i stor grad elektrifisere byggeplassen. Vi kan tilby komplette løsninger til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. Sørby utleie har inngått et samarbeid med Electrix for å møte utfordringene dette vil medføre. Med dette samarbeidet kan vi bland annet tilby:

 • Komplette løsninger til utslippsfrie bygg- og anleggsplasser.
 • Prosjektering av høy- og lavspennings løsninger.
 • Levering av høyspentløsninger, provisoriske trafostasjoner, lavspent provstrøms anlegg og batteriløsninger
 • Utslippsfri varme og tørk.
 • Tilby drift, vakt og beredskap til disse løsningene.
 • Driftslederansvar på høyspentanlegg.
 • Stort utvalg av utslippsfrie maskiner.

Brakkemontering

Vi har en brakkeavdeling som består av 4 ansatte og ca 550 stk 24 fot brakkemoduler. Utvalget i brakketyper strekker seg fra enkle spisebrakker til mer avanserte toalett og dusj løsninger. Vi har valgt å gå for en moderne type stålmodul med sandwich elementer i veggene som gir en god fleksibilitet og god isolasjon. Vi leverer det kunden måtte ønske seg og har også i denne avdelingen et høyt fokus på kundeservice og fleksibilitet.


Våre leveranser kan strekke seg fra et enkelt spiserom eller soverom til en midlertidig legevakt eller en mannskapsrigg på opp mot 80-100 moduler. Vi legger opp strøm, rør, bygger understell, terrasser og trapper etter kundens ønske. Finnes ikke det du ønsker i standard sortiment så bygger vi gjerne om eller finner en god løsning sammen med deg.

Våre brakkemontører er fast ansatte norsktalende håndverkere som har gjort det til et fag å montere brakkerigg. De sier ikke nei takk til en utfordring og gir seg ikke før kunden er fornøyd. Vi kan garantere deg at du blir fornøyd med servicen denne gjengen yter!

 • Har du spørsmål? Vi er klare til å hjelpe.

  Finn svarene du trenger med en gang.

  Still et spørsmål her
 • Dokumentert og sertifisert opplæring

  Vi tilbyr kurs slik at du hele tiden skal være kompatibel for å bruke våre maskiner. Se hvilke kurs vi har satt opp i nær fremtid.

  Søk på kurs