0%

Laster

Teknisk hjelp

Det er mange grunner til at man kan trenge bistand fra våre flinke mekanikere. Så enten det er en maskin som har fått problemer, den trenger service, sakkyndig kontroll eller kanskje du har kjørt av en hydraulikkslange så er vi her for å hjelpe deg. Ringer du inn på vårt hovednummer 69838400 og trykker tastevalg 1 kommer du til vår servicetekniker som enten bistår deg over telefon eller sender ut mekaniker til deg etter avtale.

3

Vi har til daglig 10 mekanikere og 7 servicebiler fordelt på våre avdelinger som er der for deg om du skulle få trøbbel med maskinen du leier hos oss. Vi rykker ut på kort tid slik at du skal få høyest mulig driftstid på maskinen.

Vi sitter med reservedeler og kunnskap om våre maskiner på lager!


24/7 Support

Skulle uhellet være ute etter stengetid har vi en sovende døgnbemannet telefon 24/7. Dette er en telefon som i hovedsak skal brukes til service og reparasjon av utstyr som ikke kan vente til våre normale åpningstider. Vi er der også om det skulle oppstå et akutt behov for utstyr ved for eksempel vannlekkasjer eller ulykke. Kostnader i forbindelse med utrykning utenfor åpningstid kan tilkomme.


Service og sakkyndig kontroll

Alle våre maskiner skal ha regelmessig service og sakkyndig års kontroll. Vår vedlikeholdsmodul fanger opp hvilke maskiner som står for tur og vi utfører dette enten ute hos kunde ved lengre leieforhold eller inne på et av våre verksteder. Jevnlig service som smøring, rengjøring av filter etc er en viktig del av vår drift for å forbygge mulig maskinstans.

Sakkyndig kontroll utføres av våre egne og sertifiserte mekanikere som revideres hvert år og resertifiseres hvert fjerde år av Kiwa sertifisering. Vi mener dette er den mest hensiktsmessige løsningen for å få utført kontrollene på en sikker og effektiv måte, samt at det er vi som kjenner våre maskiner best!

  • Har du spørsmål? Vi er klare til å hjelpe.

    Finn svarene du trenger med en gang.

    Still et spørsmål her
  • Dokumentert og sertifisert opplæring

    Vi tilbyr kurs slik at du hele tiden skal være kompatibel for å bruke våre maskiner. Se hvilke kurs vi har satt opp i nær fremtid.

    Søk på kurs