0%

Laster

Opplæring og dokumentasjon

I Sørby Utleie setter vi sikkerhet først, og vi vil at du som kunde skal ha de beste forutsetninger for å jobbe sikkert med våre maskiner. Kunnskap er viktig! Vi tilbyr både dokumenterte og sertifiserte kurs i våre lokaler. Se her for våre kurs og kurskalender. I tillegg til kurs med instruktør, har vi inngått en langsiktig avtale med DigiQuip, som bringer maskinsikkerheten digitalt ut til hver eneste bruker av våre maskiner. DigiQuip er et selskap som jobber for å forbedre sikkerheten for alle som jobber med maskiner og utstyr. Dette har de gjort ved å lage et felles IT-system for hele bransjen, som involverer hele næringskjeden fra produsenter, forhandlere, maskineiere, maskinbruker og sertifiseringsvirksomheter. Når nye maskiner leveres til Sørby, stiller vi som krav til leverandør at de skal være registrert i DigiQuip’s modellregister med tilhørende innhold. Dette sikrer maskinføreren en digital tilgang til å gjøre seg kjent med maskinen på en enkel og lett forståelig måte. På maskiner du leier hos Sørby, vil du derfor finne en QR-kode som du kan skanne med ditt mobilkamera.

12

Gjennom å skanne QR-koden vil du få fri tilgang til instruksjonsvideoer, sjekklister for daglig kontroll, digitale brukermanualer, kompetansekrav, samsvarserklæringer og kontrolldokumenter.


Dersom du er arbeidsgiver, så har du et lovpålagt ansvar for å dokumentere typespesifikk opplæring og kontrollrutiner på alle maskiner dine ansatte bruker. Dette kan Digiquip hjelpe deg med. Ved å registrere dine ansatte i DigiQuip, vil de få enkel tilgang til å oppdatere sin kompetanse, dokumentere typespesifikk opplæring og kontrollrutiner på alle de maskinene vi leier ut.

Dersom du i tillegg eier egne maskiner vil de også kunne registreres, slik at du får full kontroll på dokumentasjonen, enten maskinene er egeneide eller innleide.  Som leder kan du med trygghet vite at dine ansatte får det de har krav på, og at dersom uhellet skulle være ute, så er dokumentasjonen i orden.

Sørby Utleie er en Digiquip partner, kontakt oss så hjelper vi deg i gang med din DigiQuip konto.


For mer informasjon se digiquip.no

  • Har du spørsmål? Vi er klare til å hjelpe.

    Finn svarene du trenger med en gang.

    Still et spørsmål her
  • Dokumentert og sertifisert opplæring

    Vi tilbyr kurs slik at du hele tiden skal være kompatibel for å bruke våre maskiner. Se hvilke kurs vi har satt opp i nær fremtid.

    Søk på kurs