0%

Laster

Logistikk

Vår transportavdeling er hjertet i Bedriften. Her har vi gjennom mange år lagt ned mye arbeid og planlegging for å få dette til å fungere best mulig. Cirka 90% av alle våre leieforhold blir transportert enten inn eller ut med våre varebiler eller lastebiler. Vår transportavdeling blir sentralt styrt og vi har egne ansatte sjåfører som kjører våre egeneide biler, dette gir en enorm mulighet for fleksibilitet og setter våre kunders behov for service i første rekke. Vi har nå 6 lastebiler og et x-antall varebiler som er ute på veien og frakter våre maskiner til og fra byggeplasser, fabrikker, bondegårder og privatboliger. Vi har en meget moderne Bilpark. Vi tenker alltid miljø og bærekraft ved bestilling av nye biler. Alle våre biler er Euro6 klassifisert, kan kjøres på biodiesel eller er elektriske. Transportavdelingen vår er i drift fra 05.30 til 22.30 alle hverdager og vi har stor sett også en bil ute på veien i helgene. Våre biler kjører alltid med lass på begge eier veier. En god planlegging av dette gjør at vi sparer miljøet for unødvendig belastning. Dette er et viktig bidrag i vår streben etter å være en miljøvennlig partner med fokus på effektivitet og delingsøkonomi for våre kunder.

j3a2489-2-2

Sjåførene våre er stolte av jobben sin og er vårt trygge ansikt utad, de er godt kjent med utstyret vi leier ut og kan operere alt de laster på sin bil, i tillegg til at de er i stand til å gi våre kunder instrukser og opplæring ved behov. Bak rattet på våre biler vil du alltid finne en norsktalende, erfaren og seriøs sjåfør. Alle våre biler er utstyrt med verktøy, strøm, diesel og bergningsutstyr, slik at vi kan hjelpe våre kunder ut av de merkeligste situasjoner. Felles for alle Sørby Utleie sine sjåfører er at de liker en utfordring og gir seg ikke før jobben er utført og kunden er fornøyd. Sjåførene våre ser ikke på dette som en jobb, men som en livsstil.


Møter du en av våre biler i trafikken skal du alltid kunne stole på at vi setter sikkerhet foran alt annet. En lastebil fra Sørby utleie har alltid sikret lasten forsvarlig, har godt og nytt lastsikringsutstyr som passer til den lasten vi frakter. Dette er en utfordring vi tar med høyeste alvor ettersom vi frakter alt fra batteridriller til 40 tonns gravemaskiner på våre biler. Vi skal aldri ta sjanser når det kommer til lastsikring og hvis vi tviler på om lasten er sikret godt nok, så er den ikke sikret godt nok. Loven om kjøre og hviletidsbestemmelsene blir til enhver tid fulgt og våre sjåfører har gode arbeidsvilkår og jobber i et godt arbeidsmiljø. En stresset misfornøyd sjåfør vil alltid kunne utgjøre en unødvendig risiko i trafikken. Vi ser på det som vårt ansvar at alle vi møter langs veien skal komme trygt hjem til middag hver dag. Ser du oss langs veien skal du alltid føle deg trygg.

Vi har til enhver tid høyt fokus på effektivitet og kvalitet i alle operasjoner forbundet med inn og utkjøring av maskiner og utstyr. Vi er hele tiden interessert i nye bedre løsninger for transport og logistikk. På våre avdelinger har vi dedikerte personer som hjelper til ved omlasting for at dette skal foregå trygt og effektivt. Vi har også dedikerte soner for omlasting, varer klare for utkjøring og returnerte varer på våre avdelinger. Vi bruker bilene våre effektivt gjennom en skiftordning for å få så mye som mulig ut av hver bil.

  • Har du spørsmål? Vi er klare til å hjelpe.

    Finn svarene du trenger med en gang.

    Still et spørsmål her
  • Dokumentert og sertifisert opplæring

    Vi tilbyr kurs slik at du hele tiden skal være kompatibel for å bruke våre maskiner. Se hvilke kurs vi har satt opp i nær fremtid.

    Søk på kurs