Tlf: 69 83 84 00 post@sorbyutleie.no Åpningstider: man-fre 0700-1600

Om oss

Sørby utleie as ble etablert i mai 2005, og er i dag 100% eid av Sørby Holding As.

Vi er et middels stort utleieselskap i vekst, som har hovedfokus på kvalitet og service! Vi er små nok til å bry oss! 

Siden oppstarten i 2005 har vi vokst sakte, men sikkert! Vi har i dag 16 ansatte og forventer en omsetning på ca. 75 millioner eks mva. i 2017. Høsten 2014 flyttet vi inn i helt nye og spesialtilpassede lokaler på Løvestad Industrifelt i Spydeberg. Her har vi totalt 1700 m2 med bygningsmasse på en 17 mål stor tomt. Vi har stort og flott verksted, vaskehall, lager, butikk og store kurslokaler i tillegg til administrasjonen.


Vårt geografiske hovedområde er det sentrale Østlandsområdet, men vi har også leieavtaler løpende i hele Norge. Vi har pr. i dag underavdelinger i Vestby, Sarpsborg og Halden. Våre kunder spenner seg fra private kunder til de største riksentreprenørene i Norge.


Vårt mål er å ha et bredt spekter av utleieprodukter som brer seg fra enkelt håndverktøy, lifter og til store gravemaskiner på 30 tonn. Det vi ikke har skaffer vi! Utleieparken teller i dag over 1000 enheter med smått og stort. Vi har egne biler som transporterer ut utstyr raskt og effektivt. Vi jobber gjerne natt og dag for å holde deg som kunde fornøyd og for å klare dine tidsfrister!
Ta kontakt med oss og vi lover å hjelpe deg med dine utfordringer!

SUPER SERVICE, ALLTID!